familie med ipad

Skal I bygge nyt hus, renovere eller bygge til, kan det være en god ide at få tilknyttet en byggerådgiver. I kan få kompetent byggerådgivning hos os. Som bygherre vælger I selv, hvor meget vi skal hjælpe med. Vi har forskellige ”pakker”, I kan vælge imellem. Aftal gerne et uforpligtende snak med os og hør mere.

 

Køberrådgivning hus lejlighed

Byggetilsyn
Nybyg

 • Tilsyn på byggeriet
 • Afleveringsforretning
 •  

kr. 12.500,-

Køberrådgivning ejendom

Byggetilsyn komplet
Nybyg

 • Tilsyn på byggeriet
 • Afleveringsforretning
 • 1 års gennemgang

kr. 15.500,-

 

 

I kan få en konkret plan med tegninger og beskrivelse

Byggerådgiveren kan hjælpe med at få lavet en konkret plan med tegninger og beskrivelse af projektet, så I er klædt godt på, inden I begynder at indhente priser fra håndværkerne. Med en ordentligt beskrivelse og tegninger sikrer I at sammenligningsgrundlaget, når der skal indhentes priser, er ens og mere overskueligt.

 

I kan få hjælp til at læse tilbuddene

Vi hjælper selvfølgelig med gennemlæsning af indkommende tilbud, så I bliver fuldt afklaret med hvilke håndværkere, der skal lave jeres projekt. 

 

Vælg selv hvor meget vi skal hjælpe med

Det er selvfølgelig op til jer som bygherre at vælge, hvor meget vi skal hjælpe med. Vi har derfor også flere forskellige ”pakker”, I kan vælge imellem og sammensætte.

 

Totalrådgivning

Vælger I totalrådgivning er vi med helt fra idéfasen med udarbejdelse af tegninger og beskrivelse, byggetilladelse, indhentning af tilbud, byggestyring, byggetilsyn og den endelige afleveringsforretning.

 

Byggerådgivning

Vælger I byggerådgivning, udarbejder vi tegninger og beskrivelse og evt. byggetilladelse og gennemgår indkommende tilbud.

 

Byggestyring

Vælger I byggestyring, sørger vi for koordineringen mellem håndværkerne, og at tidsplanen bliver overholdt.

 

Byggetilsyn

Vælger I byggetilsyn, kommer vi forbi løbende og kontrollerer, at tingene bliver udført efter gældende regler, og som aftalt i tilbuddet.

 

Afleveringsforretning

Vælger I afleveringsforretning, gennemgår vi projektet for fejl og mangler, og er med til den afsluttende aflevering fra håndværkerne.

 

Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om vi kan hjælpe med jeres kommende projekt, og hvor meget vi skal hjælpe med. Det eneste, det koster, er en kop kaffe.


Byggerådgivning – nybyg

Ønsker I et nyt hus som kommende bolig, kan byggerådgiveren hjælpe med at få beskrevet, hvad I har af krav til den kommende bolig. Det kan være, at I tænker på at købe et typehus. Her er det en god ide at have beskrevet, hvad huset skal indeholde.

Typehuse er lavet ud fra en standardpakke, men det er mange gange ikke dét, de fleste ønsker. Mange vælger ofte nogle tilvalg i forbindelse med, at kontrakten bliver indgået. Det betyder, at I ikke får mulighed får at hente prisen flere steder.

Med en god beskrivelse af materialevalg og krav kan I få den færdige pris, inden der skrives under på kontrakten.

Det kan også være, at I har så mange tilvalg og krav, at det ikke er et typehus, I skal bygge.  Vi hjælper gerne med at få tegnet drømmeboligen og får de lokale håndværkere eller totalentreprenør til at bygge boligen.

Alt dette hjælper vi jer med at få afklaret, så I er helt klar, inden I kaster jer ud i projektet byg nyt hus.


Byggetilsyn ved typehus

Ender I med at vælge et typehus, kan vi tilbyde at lave byggetilsyn under opførelsen. Det betyder, at vi kommer løbende forbi og kontrollerer byggeriet. Vi tjekker, om det bliver udført efter reglerne og indgående aftaler. Til sidst laver vi en gennemgang med fejl og mangler og er med til afleveringsforretningen med byggefirmaet.

Som rosinen i pølseenden kan vi være med ved gennemgangen af huset efter 1 år og 5 år.


Nyt hus efter egne tegninger

Bliver valget et nyt hus ud fra egne tegninger, er det flere forskellige muligheder, vi kan byde ind med.

 • Totalrådgivning, hvor vi er med helt fra ide fasen med udarbejdelse af tegninger og beskrivelse, byggetilladelse, indhentning af tilbud, byggestyring, byggetilsyn og den endelige afleveringsforretning.
 • Byggerådgivning, hvor vi udarbejder tegninger og beskrivelse og evt. byggetilladelse og gennemgår indkommende tilbud.
 • Byggestyring, hvor vi sørger for koordineringen mellem håndværkerne, og at tidsplanen bliver overholdt.
 • Byggetilsyn, hvor vi kommer forbi løbende og kontrollerer, at tingene bliver udført efter gældende regler, og som aftalt i tilbuddet.
 • Afleveringsforretning, hvor vi gennemgår projektet for fejl og mangler, og er med til afsluttende aflevering fra håndværkerne.
 • 1 og/eller 5 års gennemgang


Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om vi kan hjælpe med jeres kommende projekt.

 

Byggestyring sikrer, at tidsplan og økonomi overholdes

Uanset om I skal bygge nyt, renovere eller lave en tilbygning, kan det være fordelagtigt at få hjælp til byggestyringen. Skal vi hjælpe, laver vi i byggeriets startfase en tidsplan for, hvornår

byggeriet forventes at være færdigt. Ud fra denne plan udarbejder vi en plan for håndværkerne, så effektiviteten bliver størst muligt.                                                                                                                                                           

Vi afholder løbende byggemøder med de involverede håndværkere, hvor byggeriet gennemgås. Er der forhold, der skal løses, kigger vi på det og udpeger hvem, der skal løse det. Alt dette sammenfattes i et referat for hvert byggemøde. Vi sørger for, at tidsplan og økonomi overholdes.

Der vil under byggeriet blive foretaget tilsyn af konstruktioner, installationer og general håndværksmæssig udførelse.  

Afslutningsvis er vi med til afleveringsforretning samt 1 års gennemgang.

 

Byggetilsyn sikrer, at fejl og mangler bliver opdaget og udbedret

Vælger I, at vi skal tage os af byggetilsynet, starter vi med at kigge kontrakt og tegninger igennem. Vi anbefaler, at en advokat også kigger kontrakten igennem, så det juridiske også er på plads.

Derefter kommer vi forbi byggeriet i hele byggeperioden og kontrollerer konstruktioner, installationer og general håndværksmæssig udførelse. Konstaterer vi fejl eller mangler, billeddokumenterer vi det og laver en rapport. Herefter tager vi direkte kontakt til håndværkeren med henblik på at få rettet eller udbedret fejlen hurtigst muligt eller med det samme, afhængig af fejlen.

Afslutningsvis er vi med til afleveringsforretning samt 1 års gennemgang. Vi kan også være med til 5 års gennemgang, hvis I ønsker det.