Byggerådgivning

Få rådgivning inden du går i gang med at bygge – det betaler sig…

Byggerådgivning ved husbyggeri

Det er både spændende og angstprovokerende at skulle bygge et nyt hus. Det er sjældent noget man får lov at gøre ret mange gange i livet. Derfor er ’øvelse-gør-mester-filosofien’ også sat ud af spil.

Hvis du ikke har nået at øve dig nok til at blive mester, kan det være gavnligt at hyre en uvildig byggerådgiver til at sørge for at byggeriet ikke går skævt.

Hos Husrådgiverne har vi øvet os virkelig længe. Vi har bygget mange huse, og vi har arbejdet med byggeledelse og byggerådgivning gennem de sidste mange år.

På de mange byggepladser rundt omkring, har vi set lidt af hvert. Vi har tilegnet os en masse praktisk erfaring og viden, som nu kommer dig til gode. 

 

Vi tilbyder uvildig byggerådgivning fra første streg på byggetegningen til det nøglefærdigt hus.

Vores byggerådgivning starter allerede før byggeriet går i gang. Vi sørger for konkrete tegninger, der giver et godt overblik og et gedigent grundlag til at forhandle priser og vilkår med både håndværkere og leverandører.

Hvis I har brug for det, kigger vi gerne materiale – og håndværkertilbuddene igennem sammen med jer, og sørger for I får de bedste vilkår og materialer, til den bedste pris.

 

Når byggeriet går i gang yder vi jævnlige tilsyn på byggepladsen.

Når tiden er knap er det umuligt at være alle vegne, derfor skal du gøre op med den dårlige samvittighed og lade os gøre det vi er bedst til.

Husrådgiverne er dine øjne på byggepladsen. Det betyder, at du ikke behøver have ondt i maven hvis du ikke når forbi byggepladsen, eller ikke føler du ved hvad håndværkerne taler om.  

Med byggerådgivning hos Husrådgiverne er dit byggeri i helt trygge hænder. Det er din garanti for at alle aftaler og tidsplaner overholdes, de rette tilladelser bliver søgt til tiden, og at de håndværksmæssige retningslinjer og krav bliver overholdt til punkt og prikke.

Vi sørger faktisk for det hele. Og vi ved hvad vi taler om. Vi har styr på hvordan processen skal forløbe, hvilke faldgruber der skal holdes øje med, og hvordan byggeriet skal følges for at alting går op i en højere enhed, og du kan flytte ind i dit spritnye hjem. Med god samvittighed.

Til slut gennemgår vi huset for fejl og mangler, så du ved at alt er præcis som det skal være.

Vi deltager også gerne på både 1 – og 5 års eftersyn af huset.

Kan en rådgiver betale sig?

Byggerådgivning er for dig der vil være på den sikre side. Det kan sammenlignes med at have en forsikring. Hvis du er skadefri er det penge ud af vinduet, men den dag skaden sker, var pengene godt givet ud.

Og lad os bare sige det som det er;

Vi har stadig til gode at overvåge et byggeri, hvor der ikke har været brug for os.

Er bygerådgivning også noget for dig der bygger typehus?

Uanset om du bygger et typehus med et større byggefirma, eller om du bygger en arkitekttegnet villa med den lokale tømrer, er det altid en god idé at gøre brug af uvildig byggerådgivning.

Som uvildig rådgiver stiller vi alle de ’trælse’ spørgsmål. Vi tager gerne kampen med håndværkerne hvis der er løsninger der kan laves mere fordelagtige for jer, eller håndværksmæssige krav der ikke bliver overholdt.

Med gedigen håndværksmæssig knowhow spiller vi på dit hold både før, under og efter byggeriet er færdiggjort.

Tal med os før du skriver under.

Det er rigtig vigtigt du taler med os, før du sætter underskriften på byggekontrakten. Der kan nemlig gemme sig forbehold i byggekontrakten, der giver en uvildig byggerådgiver begrænset adgang til at besigtige byggeriet. Er underskriften sat, fanger bordet, og vi kan ikke yde den optimale byggerådgivning på byggeriet.

KONTAKT OS ENDELIG - OG HØR NÆRMERE

Nicolai Smedegaard

Email: ns@husraadgiverne.dk
Tlf: 71 96 90 96

Kenneth Post

Email: kp@husraadgiverne.dk
Tlf: 23 43 23 73

Margretenborgvej 8, 6622 Bække, Danmark