Gennemgang af ejendom

Trænger din ejendom til en grundig gennemgang, så du kan få overblik over ejendommens tilstand? 

Vil du have faglig rådgivning til dit næste renoveringsprojekt? Eller står du måske for at købe ny bolig, og har brug for en byggeteknisk gennemgang af ejendommen, før du skriver under på købsaftalen?  

Uanset hvilken situation du står overfor, så kan Husrådgiverne hjælpe dig.  

Overblik over kommende vedligehold 

Har du på fornemmelsen at dit tag kunne trænge til en udskiftning, eller er der revner i soklen, du gerne vil have vurderet af en fagmand?  

Hvis du ønsker at tage vedligehold i opløbet, kan det være en god ide at invitere Husrådgiverne forbi til en gennemgang af din ejendom.  

Med en byggeteknisk gennemgang af ejendommen, får du et godt overblik over hvilket vedligehold der er lige på trapperne, hvad der haster meget og hvad der kommer i løbet af de næste fem år.  

På den måde, kan du planlægge vedligehold på din ejendom i både tid og penge.  

Du undgår dumme overraskelser og dyre lappeløsninger, der ikke giver mening på den lange bane. Til gengæld er der god tid til at indhente tilbud på de forskellige opgaver, finde de helt rigtige håndværkere til at løse dem, og sørger for der er plads i budgettet.   

Har du drømme om ombygning, eller opdager vi uudnyttede muligheder ved vores gennemgang af ejendommen, får du selvfølgelig vores faglige besyv med på vejen.  

Vi har bygget både om og til rigtig mange gange, i løbet af de mange år vi har været i byggebranchen, derfor har vi både den erfaring og faglige viden, der skal til, for at kunne være den faglige, fornuftige stemme, når det gælder dine bygge-og renoveringsdrømme. 

Gennemsigtighed i dit boligkøb 

Siger tilstandsrapporten alt om ejendommens tilstand? Den fortæller i al fald en hel del, og hos Husrådgiverne starter vi altid med at nærlæse tilstandsrapporten, før vi går i gang med den grundige gennemgang af ejendommen. Vi gennemgår selvfølgelig de ting der står i tilstandsrapporten, men vi nøjes langt fra med det.   

Sammen med dig, gennemgår vi ejendommen og spotter de fejl og mangler der måtte være. Du kan selvfølgelig stille spørgsmål undervejs, og du må endelig ikke holde dig tilbage.  

Har du f.eks. planer om at bygge om, vælte vægge eller tage noget af garagen med til beboelse, giver vi dig vores faglige vurdering på hvad der kan lade sig gøre, hvordan det gøres smartest, og hvad det vil koste med de forbedringer du drømmer om. Vi fortæller dig altså også hvis noget slet ikke kan gå an – men så har vi nok en alternativ løsning i ærmet.  

Efter gennemgangen af ejendommen, modtager du en gennemarbejdet rapport, der giver dig det fulde overblik over hvilken stand boligen er i.  

Rapporten indeholder vores vurdering af boligen, overblik over kommende vedligehold og forventede priser på det. Vores input til evt. forbedringer samt et overblik over omfanget både økonomisk og tidsmæssigt er også medtaget.  

På den måde slipper du for ubehagelige overraskelser, når du flytter ind.  

Til slut i rapporten ligger vores bud på, hvad ejendommen bør koster. Rapporten er dermed et godt forhandlingsgrundlag, hvis du vælger at byde på ejendommen.  

Det betaler sig at kende omfanget af vedligehold.  

Om du skal købe ny bolig, eller blot ønsker en gennemgang af ejendommen du allerede bor på, betaler det sig altid at kende til omfanget af kommende vedligehold.  

Når du ved hvad der skal laves, hvornår det skal gøres, og hvad det kommer til at koste, kan du planlægge og sørge for der er plads i budgettet til de ting der haster mest.  

Husrådgiverne leverer altid uvildig, ærlig rådgivning og gennemgang af ejendomme. 

KONTAKT OS ENDELIG - OG HØR NÆRMERE

Nicolai Smedegaard

Email: ns@husraadgiverne.dk
Tlf: 71 96 90 96

Kenneth Post

Email: kp@husraadgiverne.dk
Tlf: 23 43 23 73

Margretenborgvej 8, 6622 Bække, Danmark