Byggerådgivning

Det er en stor beslutning og investering at købe et hus. Alle husejeres værste mareridt er skjulte fejl eller skader på huset, som koster store summer at udbedre. Mange tegner derfor en ejerskifteforsikring i håb om, at den dækker. Det gør den ikke altid, og nogle forsikringssager strækker sig over flere år. Vi kan hjælpe med huskøbet og rådgive jer, inden I skriver under på købsaftalen.

 

Køberrådgivning hus lejlighed

BASIS-rådgivning

  • Gennemgang af el-rapport
  • Gennemgang af tilstandsrapport
  • Byggeteknisk gennemgang af huset
  • Vurdering af prisafslag ved køb
  • Vurdering af forbedringer og løbende vedligeholdelse

kr. 3.500,-

Køberrådgivning ejendom

UDVIDET-rådgivning

  • Alt i BASIS-pakken
  • Grundig byggeteknisk gennemgang af huset
  • Udarbejdelse af HUSTJEK-rapport

kr. 7.500,-

 

Skjulte fejl eller skader på huset kan koste dyrt

Det er en stor beslutning og investering at købe et hus. Glæden ved købet af drømmeboligen kan hurtigt falme, hvis der kommer uforudsete udgifter til udbedring af skjulte fejl eller skader på huset, som ikke er benævnt i tilstands- og el-rapporten, eller som sælger har udeladt at informere om.

Mange kommende husejere tegner derfor en ejerskifteforsikring i håb om, at forsikringen dækker. Vores erfaring er desværre, at mange forsikringsselskaber gør det svært for husejere at få dækket alle skader og fejl. I nogle tilfælde kan sagen trække i langdrag og vare flere år. Det kan blive en meget bekosteligt og kedelig affære.

 

hjaelp til huskoebet


At tegne en ejerskifteforsikring er ikke altid nok

Vi anbefaler at tegne en ejerskifteforsikring, men I skal vide, at det ikke er ensbetydende med, at forsikringsselskabet vil dække alle skader eller fejl. Typisk hedder det sig, at de dækker skader eller fejl, der ikke er synlige, og som ikke er nævnt i tilstands- og el-rapporten. Udover dette vil de ofte forsøge, hvis der er flere skader eller fejl at dele det op i hver sin skade og opkræve selvrisiko for hver skade.

For nogle meget uheldige husejere ville det have været bedre ikke at have købt det pågældende hus. 

 

Skal I til at købe villa eller landejendom?

Har I fundet en dejlig villa eller landejendom, som I kunne tænke jer at købe, kan I med fordel lade en byggerådgiver se på ejendommen og læse de mange papirer igennem.

Vælger I at købe køberrådgivning hos os, vil vi, for at sikre jer som købere, gennemgå husets bygge- og el-tekniske tilstand, så I er klædt ordentligt på, inden I køber huset.

Dette har vi sammensat i to forskellige pakker, alt efter hvor meget I måtte have brug for.

 

Få en grundig gennemgang af huset inden du køber

Med vores køberrådgivning får du en 360 graders vurdering af dit kommende hus. Det sikrer, at du ikke oplever skjulte skader eller mangler, som først bliver opdaget, når du har sat underskriften og huset er købt.