Køberrådgivning ved køb af bolig 

En din onkel en knag til at bygge et skur og kan han lugte et godt håndværkertilbud på flere kilometers afstand?  

Vi kender det godt. Vi har alle sammen sådan en onkel, og det kan nogen gange være lidt svært at vide hvor meget faglig viden han rent faktisk har, og endnu sværere at fortælle ham, at I måske ikke er helt enige i hans betragtninger. Især hvis det er første gang I skal købe bolig 

Professionel rådgivning

Som udgangspunkt, er det en dårlig idé at lægge sig op af familie og venners mange meninger og holdninger, når I skal købe bolig. Det er jeres beslutning, og det bliver ikke altid nemmere at tage den, når der også er følelser i spil.  

Det kan være én af grundende til at vælge professionel køberrådgivning ved køb af bolig 

Faktisk er der virkelig mange gode grunde til at kontakte Husrådgiverne, hvis I har fundet drømmeboligen, og gerne vil have faglig uvildig køberrådgivning. Vores rådgivning bunder nemlig i mange års erfaring fra byggebranchen, og det er jeres garanti for objektiv og faglig rådgivning.   

Undgå at drømmehuset bliver jeres værste mareridt 

Findes der noget værre end tanken om at komme til at købe katten i sækken? Nej vel. Den tanke kan I slippe helt og aldeles, hvis I booker Husrådgivernes ’Køberrådgivning ved køb af bolig 

For os, handler det om tryghed. Det handler om at I kan være trygge ved at købe jeres drømmehus, uden pludseligt at stå med ubehagelige og dyre renoveringsoverraskelser, der burde være lavet allerede i går. 

Med køberrådgivning får I uvildig rådgivning og vi sørger for, at I ved præcis hvad I køber. 

Vi er med jer. Hele vejen. 

Som jeres køberrådgivere, er vi på jeres hold. Og vores køberrådgivning er uvildig. Det er derfor vores fornemmeste, og eneste opgave, at få jer trygt igennem bolighandlen. 

Lad bare ejendomsmægleren være sælgers mand og onklen blive hjemme. Vi tager den herfra.   

Til en start, gennemgår vi alle de rapporter der ligger på huset. Det er typisk tilstandsrapport, el-rapport og energirapport. De fortæller os noget om hvad vi skal holde ekstra godt øje med, og måske stille spørgsmålstegn ved, når vi gennemgår huset. 

Som en del af køberrådgivningen ved køb af bolig’ pakken, tager vi med jer ud og ser jeres drømmehus. Vi er nemlig nødt til at have syn for sagen, og se tingene med egne øjne, for at kunne vurdere dem.  

Undervejs skal I spørge om lige det, der falder jer ind. Der findes ingen dumme spørgsmål. 

Hvis I går med planer om gennemgående renoveringer, får vi en god snak om det. Det er vigtigt for os at I ved hvad I går ind til, så der ikke kommer ærgerlige, dyre overraskelser når I brækker loftet ned, eller vælter en væg.  

Samlet overblik 

Efter den byggetekniske gennemgang af huset, går vi hjem og samler det hele i en rapport. På den måde får I et samlet overblik over boligens tilstand.  

Vi vedlægger prisoverslag på de renoveringer, og det vedligehold, der skal laves først. Ligeledes vedlægger vi vores bud på, hvad vi mener huset bør koste, og vi underbygger selvfølgelig prisen med gode argumenter, så der er noget at forhandle ud fra.  

Et uklogt sted at spare 

Der er mange ting at spare væk, når I skal købe hus. Men køberrådgivning bør ikke være en af dem.  

Omvendt, kan køberrådgivning være lige præcis det, der sparer jer for uheldige, dyre overraskelser i drømmehuset, når I først er flyttet ind.  

Når I ved hvad renovering og vedligehold vil koste, kan I lægge det ind i jeres købsbudget, og bruge det til at få prisen på drømmehuset ned, når der skal forhandles pris.  

Det giver tryghed i jeres bolighandel.  

KONTAKT OS ENDELIG - OG HØR NÆRMERE

Nicolai Smedegaard

Email: ns@husraadgiverne.dk
Tlf: 71 96 90 96

Kenneth Post

Email: kp@husraadgiverne.dk
Tlf: 23 43 23 73

Margretenborgvej 8, 6622 Bække, Danmark