Køberrådgivning ved køb af hus

Det er både en stor beslutning og investering, at købe et hus.  

Professionel rådgivning

Køberrådgivning er for dig, der synes det kan virke helt uoverskueligt at skulle tage beslutningerne om huskøb alene, og måske endda på et uoplyst grundlag. Hvis Tanken om at købe et hus, der måske ender med at koste mange penge i uoverskueligt vedligehold, mulige uforudsete udgifter og besvær, kan give dig ondt i maven og søvnløse nætter, er køberrådgivning være løsningen der giver ro i maven.  

Køberrådgivning er også for dig, der godt ved at ejendomsmægleren er sælgers mand, og gerne vil have uvildig rådgivning af en fagmand, der ikke har det ene ben i kasseapparatet.  

Vi er din rådgiver

Hos Husrådgiverne er vi med dig hele vejen. Vi yder køberrådgivning når du skal købe hus, så du kan få overblik over hvad det helt præcis er, du køber.  

Vores fokus er på dig og dine behov, og det er vigtigt for os, at du er tryg i hele processen.  

Det er dit navn, der står på vores kasket

Det vil sige, at vi udelukkende er på din side, og vi vil gøre vores til, at du får den bedst mulige bolighandel og det hus du drømmer om.  

Hvordan foregår det? 

Når du har besluttet dig for at Husrådgiverne skal være din købsrådgiver, booker du et møde. Her snakker vi om hvilke behov og ønsker du har til huset, vedligehold og økonomi.  

Herefter gennemgår vi de rapporter der foreligger på huset. Det er typisk el-rapport, tilstandsrapport og energirapport. Vi stiller skarpt på fejl og mangler ved huset, og ikke mindst på de forbedringer, der kan gøre huset mere energivenligt og billigere at bo i, på sigt.  

Lad os kigge på det 

For at kunne give den bedste rådgivning, er det vigtigt vi ser huset.  

Og du skal med. 

Sammen med dig gennemgår vi huset, og du skal endelig stille spørgsmål undervejs. Husk på, at vi er der for dig.  

Mens vi laver en grundig byggeteknisk gennemgang af huset, ser vi naturligvis også nærmere på de fejl og skader, der stod oplyst i tilstandsrapporten. På den måde får vi syn for sagen, og kan tage bestik af situationen og det reelle omfang.  

Hvis huset skal igennem en ombygning, for at leve op til dine ønsker, ser vi nærmere på hvad der kan lade sig gøre, hvilke udfordringer der er, og vi kommer med bud på nye, kreative muligheder og løsninger, der passer til det efterspurgte.  

Vores realistiske bud på økonomien i projektet, sparer vi dig heller ikke for.  

Gennemarbejdet rapport 

Efter at have set huset, går vi hjem og udarbejder en rapport til dig.  

Rapporten indeholder vores anbefalinger og kommentarer til udbedring af skader og kommende vedligehold.  

Vi giver dig et ærligt og solidt overblik over husets tilstand, så du kender omfanget af evt. renovering. Vedlagt rapporten, er også prisoverslag på de forskellige projekter, så du kan tage det med i dine budgetberegninger og øvrige overvejelser.  

Hvad skal huset koste? 

Husets tilstand og salgspris skal hænge sammen. Hvis huset er i dårlig stand og kræver gennemgående renovering eller vedligehold, kan der være gode muligheder for at forhandle prisen ned, så der er luft i økonomien til de nødvendige tiltag.  

Når du modtager køberrådgivning hos Husrådgiverne, ruster vi dig også til prisforhandlingen. Vi giver dig vores bud på, hvad boligen skal koste, og vi vedlægger dokumentation og tilbud fra håndværkere, der underbygger prisen. Så behøver det ikke være svært at forhandle prisen ned.  

Kan det betale sig? 

Køberrådgivning kan spare dig for mange uforudsete udgifter, og det sparer dig med garanti for ubehagelige overraskelser.  

Når du kender omfanget af kommende vedligehold, og tager det med i budgettet, er du godt på vej mod en tryg bolighandel.   

Book et uforpligtende møde om køberrådgivning ved køb af hus hos Husrådgiverne.  

KONTAKT OS ENDELIG - OG HØR NÆRMERE

Nicolai Smedegaard

Email: ns@husraadgiverne.dk
Tlf: 71 96 90 96

Kenneth Post

Email: kp@husraadgiverne.dk
Tlf: 23 43 23 73

Margretenborgvej 8, 6622 Bække, Danmark