Kontrol med nybyggeri

Det er stort, når der skal bygges nyt. Alle muligheder er åbne, og tiden er endelig inde til, ikke bare at bygge et hus, men at skabe et hjem, der passer præcis til jer.  

Men hvem har egentligt ansvaret for, at der bliver ført kontrol med nybyggeriet?   

Vi står på din side

Har du hyret et større byggefirma til at bygge f.eks. et typehus, så vil der være intern kontrol af nybyggeriet, fra firmaets side. Det er firmaet der er bygherre på dit byggeri. 

Det kan være godt nok. Men hvem er din mand i marken? Hvem kontrollerer at dit byggeri lever op til de byggetekniske regler og de aftaler der er indgået?  

Det gør Husrådgiverne. Vi yder uvildig kontrol med dit nybyggeri, og vi har den skrappe kontrollør-hat på. 

Typehus eller arkitekttegnet 

Uanset hvilken type hus du bygger, er det en god ide at sikre sig, at der er løbende kontrol med nybyggeriet. 

Mange tror fejlagtigt at typehuse fra de store husfirmaer ikke kræver uvildige byggetilsyn og kontrol. Det er desværre ikke tilfældet. Der er mange forskellige håndværkere i spil, når der bygges hus, og derfor er det givet godt ud, at have sin egen uvildige rådgiver med på råd, så der bliver holdt øje med, at alt går som det skal.  

Når du hyrer Husrådgiverne som uvildige rådgivere, laver vi uvildigt byggetilsyn og kontrol med dit nybyggeri.  

Det betyder, at vi kigger forbi byggeriet løbende og sikrer at tingene er i orden 

Vi sørger for, at alle byggetekniske regler bliver overholdt, og at budgetter og tidsplaner holdes i kort snor. Hvis der opstår udfordringer undervejs i byggeriet, tager vi snakken med håndværkerne, og finder frem til den løsning, der giver bedst byggeteknisk mening, og har værdi for jer på den lange bane.  

Inden I flytter ind, laver vi en grundig gennemgang af huset, så vi er helt sikre på, at alt er i orden. 

Kort sagt; Vi er din garanti for løbende, gennemgående kontrol af dit nybyggeri.  

Bordet fanger

Hvis I ønsker kontrol af jeres byggeri, er det vigtigt at I taler med os, inden I skriver under på byggekontrakten. Der kan nemlig være forbehold i kontrakten, der gør, at I fraskriver jer retten til at have en uvildig rådgiver tilknyttet byggeriet.  

Der kan være forskellige årsager til at man ikke ønsker uvildige byggerådgivere på nybyggeri, måske synes de vi går i vejen og stiller alle de trælse spørgsmål – Det vides ikke. Men det er vigtigt at huske på, at det er jeres byggeri, og I har ret til at benytte jer af den rådgivning, der gør jer trygge.  

Når I taler med os inden I skriver under på kontrakten, kan vi hjælpe jer med at få evt. forbehold for ekstern kontrol af byggeriet, fjernet fra kontrakten. Har I skrevet under, fanger bordet, og vi kan ikke hjælpe jer med kontrol af byggeriet.  

Rådgivning som budgetpost 

Kan uvildig byggerådgivning betale sig? Ja, det kan det godt.  

Og selvom der er nok at bruge pengene på, når man bygger nyt, så bør kontrol med nybyggeri ligge som en fast del af byggebudgettet. Det kan betragtes som en forsikring, og ligesom med forsikringer, så håber man på, at de aldrig kommer i brug.  

Vi håber selvfølgelig også på, at jeres byggeri skrider fuldstændig planmæssigt frem efter alle byggetekniske forskrifter, og uden nogen store udsving i budgetter og tidsplaner.  

Desværre har vores mange år i byggebranchen lært os, at det sjældent er tilfældet.   

Det er også derfor vi brænder for uvildig rådgivning og kontrol med nybyggeri.  

Med løbende kontrol af byggeriet, når vi at tage evt. fejl i opløbet, så de kan blive udbedret undervejs, og ikke først skal laves om, efter i er flyttet ind. 

Husrådgiverene giver ro i maven – under hele byggeriet.  

KONTAKT OS ENDELIG - OG HØR NÆRMERE

Nicolai Smedegaard

Email: ns@husraadgiverne.dk
Tlf: 71 96 90 96

Kenneth Post

Email: kp@husraadgiverne.dk
Tlf: 23 43 23 73

Margretenborgvej 8, 6622 Bække, Danmark