Rådgivning ved huskøb

Få overblik over boligens stand inden køb.

Tag os med på råd, inden købsaftalen underskrives

Det er en stor beslutning , og en glædelig begivenhed, at investere i et hus. Dog kan der hurtigt komme skår i glæden, hvis drømmehuset viser sig at gemme på skjulte fejl og mangler, der koster mange penge at udbedre. Mange vælger at sætte deres lid til en ejerskifteforsikring i håb om, at den dækker. Det gør den desværre ikke altid, og nogle forsikringssager trækker i langdrag.

Vi kan hjælpe med huskøbet, og rådgive jer, inden I skriver under på købsaftalen, så I slipper for ubehagelige overraskelser, og minimerer udgifterne, når I flytter ind. 

Spørgsmål vi ofte får

Kan det betale sig?

Det korte svar er JA. Når I vælger at tage Husrådgiverne med på råd, får I overblik over skjulte fejl og mangler, og sparrer jer selv for uforudsete udgifter.  Med rapporten i hånden har I tilmed et godt udgangspunkt til prisforhandlingen.

Kan vi gøre det vi drømmer om?

Vi gennemgår boligen med jeres drømme i baghovedet. I rapporten sætter vi drømmene i perspektiv, fortæller jer hvad der kan lade sig gøre, og hvad det koster.  Uanset hvilke drømme I har, kan I regne med Husrådgivernes faglige og uvildige vurdering. 

Er det forsvarligt at købe?

Hos Husrådgiverne synes vi det vigtigste er, at I ved, hvad I køber.

Det er vores fornemmeste opgave at skabe overblik over fejl og mangler, så I ved hvad I går ind til.

Vi kommer med realistiske løsninger og prisoverslag, og vi fortæller jer, hvis vi ikke mener huset er i en stand, der passer til jeres behov.

Stol trygt på det.

Tager I med os ud og ser boligen før køb?

Ja. Vi tager altid med jer ud og ser boligen, og I har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Sådan arbejder vi

1

Book et uforpligtende møde

På det første møde vender vi jeres forventninger og eventuelle bekymringer til boligen.

2

Gennemlæsning af rapporter

Hvis I ønsker at arbejde videre med os som rådgivere, går vi igang med at gennemlæse tilstands-og el-rapporter for boligen.

3

Byggeteknisk gennemgang

Sammen med jer, booker vi en fremvisning at boligen. Vi går grundigt til værks, og I har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

4

Vi udarbejder rapporten

Vi udarbejder en rapport der fortæller om de fejl og mangler vi er stødt på under den tekniske gennemgang af boligen. Rapporten vil ligeledes indeholde vores vurdering af prisnedslag ved køb, samt overslag på forbedringer og løbende vedligehold.

5

I er nu klar til at handle

Med rapporten i hånden, kender I omfanget af fejl og mangler, ligesom I ved hvilke omkostninger I kan forvente, hvis I vælger at købe boligen.

Det giver jer de bedste forudsætninger for at handle bolig, med ro i maven.

KONTAKT OS ENDELIG - OG HØR NÆRMERE

Nicolai Smedegaard

Email: ns@husraadgiverne.dk
Tlf: 71 96 90 96

Kenneth Post

Email: kp@husraadgiverne.dk
Tlf: 23 43 23 73

Margretenborgvej 8, 6622 Bække, Danmark