Rådgivning ved køb af lejlighed 

Er det mere gennemskueligt at købe en lejlighed, end det er at købe et hus?

Nej, det er desværre langt fra tilfældet.   

Du køber mere end vægge og gulve

Har du tænkt på, at du faktisk køber andet og mere, end vægge og gulve i selve lejligheden? Du køber en del af en bygning, måske en gårdhave, løbende vedligehold og så bliver du en del af en ejerforening.  

Måske er det i virkeligheden omvendt. Måske er det faktisk mere overskueligt at købe et hus?  

Men fortvivl ikke. 

Hos Husrådgiverne yder vi rådgivning ved køb af lejlighed. Og vi synes på ingen måde det er uoverskueligt, vi ved nemlig, hvad vi skal kigge efter. 

Husrådgiverne har mange års erfaring fra byggebranchen, og vi synes det skal være trygt at handle bolig, derfor vil vi gerne hjælpe dig med uvildig og ærlig rådgivning, når du skal købe lejlighed.  

Hvordan foregår det? 

Når du booker rådgivning ved køb af lejlighed, får du et godt overblik over hvad du køber.  

Som din købsrådgiver, nærstuderer vi alle rapporter der er lavet på lejligheden. Efterfølgende gennemgår vi lejligheden sammen med dig, og med vores skarpe byggetekniske øjne, ser vi evt. fejl og mangler, men bestemt også de muligheder der kan være i lejligheden, hvis du ønsker at lave forbedringer på sigt.  

Har du specifikke ønsker og drømme om ombygning og forbedringer i lejligheden, kigger vi naturligvis nærmere på hvad der kan lade sig gøre, og hvad der måske ikke kan. Vi kommer med bud på alternative løsninger, og måske har vi en idé du ikke selv havde tænkt på. 

Det er vigtigt for os at du ikke holder dig tilbage, du skal bare stille alle de spørgsmål der melder sig, mens vi kigger lejligheden igennem.  

Når du køber en lejlighed, køber du også en del af en ejendom, og den ejendom skal naturligvis også kigges efter i sømmene. Bare rolig, den klarer vi. Som ny ejer af lejligheden, er det godt at vide om taget står for en snarlig udskiftning, eller om der er andet større vedligehold, inden for nærmeste fremtid.   

Du bliver også en del af ejerforeningen, når du køber lejlighed. Som en del af Husrådgivernes rådgivning ved køb af lejlighed, ligger det som en naturlig del, at vi også efterser din nye ejerforeningen 

Vi undersøger hvad der er planlagt af kommende vedligehold og hvad udgifterne er hertil. Vi kigger også på hvordan økonomien er i selve ejerforeningen. Er der penge på kistebunden, og ligger der en vedligeholdelsesplan for ejerforeningen, vidner det om et godt, økonomisk overblik over kommende vedligehold.  

Opdager vi vedligehold der bør tages højde for, og som ikke allerede fremgår af vedligeholdelsesplanen for ejerforeningen, gør vi naturligvis opmærksom på det.  

Efter vores grundige gennemgang, udarbejder vi en rapport der samler trådende. Rapporten giver dig et gennemgående indblik i lejligheden, ejendommen og ejerforeningens tilstand. Har vi talt om forbedringer undervejs, vil der også ligge prisoverslag i rapporten.  

Vi kommer også med et realistisk bud på, hvad lejligheden bør koste, og argumenter der underbygger prisen. Udover at skabe et godt overblik, er rapporten dermed også et gedigent værktøj, hvis du vælger at byde på lejligheden og skal forhandle pris.  

Tryghed og overblik 

Med uvildig rådgivning ved køb af lejlighed får du overblik og tryghed i din bolighandel.  

Ejendomsmægleren er sælgers mand. Hos Husrådgiverne er vi på din side, og vi lader os ikke blamere af fine ejendomsmægler-vendinger. Vores brede erfaring er ikke til at tage fejl af, og vi yder altid faglig, ærlig rådgivning ved køb af bolig, fordi vi synes det er vigtigt, at vide hvad man køber.  

KONTAKT OS ENDELIG - OG HØR NÆRMERE

Nicolai Smedegaard

Email: ns@husraadgiverne.dk
Tlf: 71 96 90 96

Kenneth Post

Email: kp@husraadgiverne.dk
Tlf: 23 43 23 73

Margretenborgvej 8, 6622 Bække, Danmark