Husrådgiverne

(+45) 7196 9096

kontakt@husraadgiverne.dk

Køberrådgivning ved køb af hus i Kolding og omegn

Skjulte fejl og skader kan blive en bekostelig affære – Få køberrådgivning inden køb af hus

LAD OS GENNEMGÅ LEJLIGHEDEN FØR DU KØBER

Det er en stor beslutning, og en glædelig begivenhed, at investere i et hus. Dog kan der hurtigt komme skår i glæden, hvis drømmehuset viser sig at gemme på skjulte fejl og mangler, der koster mange penge at udbedre. Mange vælger at sætte deres lid til en ejerskifteforsikring i håb om, at den dækker. Det gør den desværre ikke altid, og nogle forsikringssager trækker i langdrag.

Vi kan hjælpe med huskøbet, og give jer køberrådgivning, inden I skriver under på købsaftalen, så I slipper for ubehagelige overraskelser, og minimerer udgifterne, når I flytter ind.

Husrådgiverne har base i Bække og vi hjælper med køberrådgivning ved køb af hus eller lejlighed omkring Kolding og omegn.

SPØRGSMÅL VI OFTE FÅR

Det korte svar er JA. Når I vælger at tage Husrådgiverne med på råd, får I overblik over skjulte fejl og mangler, og sparrer jer selv for uforudsete udgifter. Med rapporten i hånden har I tilmed et godt udgangspunkt til prisforhandlingen.

Vi gennemgår boligen med jeres drømme i baghovedet. I rapporten sætter vi drømmene i perspektiv, fortæller jer hvad der kan lade sig gøre, og hvad det koster. Uanset hvilke drømme I har, kan I regne med Husrådgivernes faglige og uvildige vurdering.

Hos Husrådgiverne synes vi det vigtigste er, at I ved, hvad I køber.

Det er vores fornemmeste opgave at skabe overblik over fejl og mangler, så I ved hvad I går ind til.

Vi kommer med realistiske løsninger og prisoverslag, og vi fortæller jer, hvis vi ikke mener huset er i en stand, der passer til jeres behov.

Stol trygt på det.

Ja. Vi tager altid med jer ud og ser boligen, og I har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

SÅDAN ARBEJDER VI

1. Book et uforpligtende møde

På det første møde vender vi jeres forventninger og eventuelle bekymringer til boligen.

2. Gennemlæsning af rapporter

Hvis I ønsker at arbejde videre med os som rådgivere, går vi igang med at gennemlæse tilstands-og elrapporter for boligen.

3. Byggeteknisk gennemgang af boligen

Sammen med jer, booker vi en fremvisning at boligen. Vi går grundigt til værks, og I har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

4. Vi udarbejder rapporten

Vi udarbejder en rapport der fortæller om de fejl og mangler vi er stødt på under den tekniske gennemgang af boligen. Rapporten vil ligeledes indeholde vores vurdering af prisnedslag ved køb, samt overslag på forbedringer og løbende vedligehold.

5. I er klar til at handle

Med rapporten i hånden, kender I omfanget af fejl og mangler, ligesom I ved hvilke omkostninger I kan forvente, hvis I vælger at købe boligen. Det giver jer de bedste forudsætninger for at handle bolig, med ro i maven.