Tilsyn med nybyggeri

Der skyder nye huse op overalt i landet. Trenden er ikke til at tage fejl af;  

Det er oppe i tiden at bygge nyt, energivenligt og vedligeholdelseslavt hus. 

“Men, vi ved ingenting om at bygge hus…

Det gør vi til gengæld hos Husrådgiverne, og vi kan yde uvildig byggerådgivning allerede fra før første spadestik, og efterfølgende føre tilsyn med nybyggeriet, mens det står på.  

Når vi fører tilsyn med byggeriet, kan I nøjes med at tage de ’sjove’ beslutninger, der handler om husets udtryk og indretning.  

Skræddersyet byggerådgivning 

Hvad enten I har brug for byggerådgivning, tilsyn til nybyggeri eller en gennemgang af huset før I flytter ind, så er Husrådgiverne jeres forlængede arm på byggepladsen.  

Vi har mange års erfaring fra byggebranchen, og vi har ført rigtig mange tilsyn med nybyggeri gennem tiden. Derfor kender vi både til processer og arbejdsgange når der bygges huse. Det er en klar fordel, lige som det er en fordel at vi taler flydende ’håndværsk’, og kan sætte os ind i de problematikker der kan vise sig undervejs i nybyggeriet.  

Hvis I vælger Husrådgiverne til at føre tilsyn med nybyggeriet, sørger vi for at alle budgetter, planer og tidsfrister bliver overholdt. Ligeledes skal der være styr på de byggetekniske formaliteter når der bygges et nyt hus. Når vi fører tilsyn med byggeriet, kigger vi jævnligt forbi byggepladsen og holder øje med at tingene går som de skal.   

Vi tager os gladeligt af kommunikationen med håndværkerne, hvis der skulle opstå udfordringer undervejs i processen, og vi finder den bedste løsning til jeres byggeri.  

Løbende tilsyn giver ro i maven

Med løbende tilsyn med nybyggeriet, kan vi nå at tage fejlene i opløbet. Opdager vi, under vores tilsyn af nybyggeriet, at der er problemer, byggesjusk eller andre udfordringer, har vi mulighed for at reagere i tide, før der f.eks. støbes ovenpå, og det hele skal brækkes op igen, før fejlen kan rettes. Vi sætter gerne vores faglighed på spil, og står på mål for, at jeres byggeri er opført efter alle kunstens regler.  

Tag forbehold for forbehold

I jeres byggekontrakt kan der være forbehold der spænder ben for muligheden for uvildig byggerådgivning og tilsyn med nybyggeriet. Derfor er der særdeles vigtigt at I rådfører jer med os, før I sætter autografen på byggekontrakten.  

Det er, af en eller anden årsag, ikke alle byggefirmaer er der interesserede i at have uvildige byggerådgivere til at kigge dem over skuldrene, når de bygger huse. Vi er helt med på, at vi stiller høje krav til byggeriet, og måske endda går dem lidt rigeligt på klingen for at I får et bedst mulige resultat. Det gør vi gerne, og det er faktisk derfor vi er her.  

Er der et forbehold i jeres kontrakt, der foreskriver at uvildige rådgivere ikke må føre tilsyn med nybyggeriet, og har I allerede skrevet under, er der desværre intet vi kan stille op.   

Byg trygt 

Det kan virke som en dobbeltsikring at ofre ekstern byggetilsyn med jeres nybyggeri, for som regel har byggefirmaet allerede en tilsynsførende tilkoblet.  

Det kan være godt nok, men vi oplever desværre gang på gang, at selv de helt store byggefirmaer får lavet fejl og lappeløsninger, der efterfølgende bliver til stor gene og skal laves om. Derfor er det altid en god ide med uvildigt tilsyn med nybyggeriet.  

Husrådgiverne er ikke i lommen på hverken byggefirmaer eller håndværkere, vi er kun i lommen på dig. Derfor er det vores eneste opgave at sikre jer et byggeri, der lever op jeres drømme om et nyt hjem.   

KONTAKT OS ENDELIG - OG HØR NÆRMERE

Nicolai Smedegaard

Email: ns@husraadgiverne.dk
Tlf: 71 96 90 96

Kenneth Post

Email: kp@husraadgiverne.dk
Tlf: 23 43 23 73

Margretenborgvej 8, 6622 Bække, Danmark