Uvildigt byggetilsyn

Hos Husrådgiverne vil vi gerne holde et skarpt, fagligt øje med dit byggeri. Vi har mange års erfaring med arbejde på byggepladser, og vi ved hvad vi skal kigge efter.  

Skal vi yde uvildigt byggetilsyn på dit byggeri? 

En byggeproces er en ordentlig omgang. Det skal ikke være nogen hemmelighed. Processen går hurtigt, der er mange forskellige håndværkere ind over projektet. Det kan mildest talt være svært at følge med, og endnu sværere at være på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt, så evt. fejl eller byggesjusk bliver opdaget i tide, så der kan gøres noget ved det, inden næste håndværker går i gang.  

Man kan næsten blive helt forpustet bare ved tanken.  

Men bare rolig – Vi kender processerne, og vi kan godt følge med.  

Når du allierer dig med Husrådgiverne, får du uvildigt byggetilsyn på dit byggeri.  

For dig, betyder det ro i maven. Det betyder, at du trygt kan regne med at tingene foregår som de skal på byggepladsen, at alle byggetekniske krav bliver efterlevet og at tidsplaner bliver overholdt.  

Vi er ikke i lommen på nogen. Andre end dig – selvfølgelig.  

Vores besøg på byggepladsen er fuldkommet uvildigt. Det vil sige, at tilsynet kun tilgodeser dig og dit byggeri. Opdager vi fejl eller mangler undervejs i byggeprocessen, går vi håndværkerne på klingen indtil vi finder en løsning, der giver værdi for dig på den lange bane.  

Er der f.eks. fejl i den gulvvarme der er installeret, er det vigtigt det opdages, og udbedres, før mureren støber over på, ellers kan du risikere at det hele skal laves om, efter I er flyttet ind. Det er både tidskrævende og besværligt. 

Uforudsete udfordringer og spørgsmål 

Undervejs i byggeriet kan der støde uforudsete udfordringer til, og måske skal der træffes beslutninger i en fart. De beslutninger, kan være af håndværksmæssig karakter og kræve faglig byggeteknisk viden. Den viden har vi. Vi ved også hvornår dit byggefirma prøver at sælge dig den dyre løsning, selvom den billige er akkurat ligeså god. Og vi tør godt sige det højt.  

Hvem har brug for uvildigt byggetilsyn? 

Hvis du bygger nyt eller står for en større renovering, giver det god mening at få en byggerådgiver til at se byggeriet efter i alle sømmene. På den måde er du sikker på at både økonomiske – og tidmæssige planer overholdes, og du slipper for at bøvle med tarvelige lappeløsninger og byggesjusk, når byggeriet står færdigt.  

Hvad enten det er et stort, kendt firma, eller den lokale tømrer, du har hyret til at bygge eller renovere dit nye hjem, så er et uvildigt byggetilsyn givet godt ud.  

Tag forbehold for forbehold

Det er ikke alle byggefirmaer der er lige vilde med at du hyrer en byggerådgiver til at føre uvildigt byggetilsyn på byggeriet. Derfor skal du være opmærksom på at der kan være forbehold i byggekontrakten, der giver uvildige rådgivere begrænset adgang til byggepladsen. Når du har skrevet under på kontrakten, fanger bordet, og vi kan ikke få den nødvendige adgang som et ordentligt byggetilsyn kræver. Vil du være sikker på der ikke er forbehold i byggekontrakten der spænder ben for vores tilsyn, så tal med os, før du skriver under. 

Når vi siger vi er med dig hele vejen, så mener vi det.   

Derfor er vi også med, og yder uvildigt tilsyn, når dit hus står færdigt. Vi gennemgår dit nøglefærdige hus for fejl og mangler, inden I flytter ind. Finder vi fejl, der bør udbedres eller laves om, sørger vi for der ligger en konkret plan for forløbet, så I har overblik over både omfanget og tidshorisonten.  

Ønsker I efterfølgende at vi skal deltage ved 1-og 5 års gennemsyn af huset, gør vi selvfølgelig gerne det.    

KONTAKT OS ENDELIG - OG HØR NÆRMERE

Nicolai Smedegaard

Email: ns@husraadgiverne.dk
Tlf: 71 96 90 96

Kenneth Post

Email: kp@husraadgiverne.dk
Tlf: 23 43 23 73

Margretenborgvej 8, 6622 Bække, Danmark